+33(0)562683835 +33(0)608857869 info@lesbruhasses.fr

Breakfast

Helene is on hand to offer any advice you may need to ensure you have a fantastic visit to the area.

Breakfast is served either on the sunny terrace or in the large dining room from 8 am to 10 am and comprises baguette, home-made muffins or cakes, croissants, meat, cheese, fruits, home-made jams, coffee, tea, orange juice, etc… Jean will make his famous french canadian pancakes or french brioche toast serve with authentic maple syrup or homemade caramel.

PRESS

PRESS

  • Vidéo France 3 Région, Feuilleton dans dans le Gers (09/2015)
  • Magazine Terre de Vins, Bonnes adresses pour vos vacances (04/2015)
  • Télématin France 2, Made in France, Marie-Dominique Perrin (10/2014)
  • Travel Channel Chinois, Hélène a cuisiné avec le Chef du Ritz CarlTon de Beijing (02/2014)
  • Vidéo Les Carnets de Julie Andrieu, France 5 (26/10/2013)
  • Chambres d'hôtes et Hôtels d'exception par Marie- Dominique Perrin (05/2014)
  • Vivre en Armagnac Les intérieurs des plus belles demeures viticoles, Geneviève et Daniel Rey (04/2014)
  • Sud-ouest Mag Guide de l'Été, l’Art de Vivre Gascon (06/2014)
  • Sud-Ouest Mag, Guide de l'Été, l’Art de Vivre Gascon (06/2014)

TRIPADVISOR