+33(0)562683835 +33(0)608857869 info@lesbruhasses.fr

The Armagnac distillation weekends at Chateau de Millet in Eauze

Once again, we attended the two Distillation weekends at the Château de Millet. Our hosts were able to taste Hélène’s cuisine on Friday evening at Les Bruhasses. Visit of the cellars and traditional meals in Millet on Saturday: garbure, croustade and the famous Gers tisane based on Armagnac. If you are interested, the weekends in 2020 will be November 21 and 22 and November 28 and 29. Reservation from April 1st. Don’t hesitate to call us for more information.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRESS

PRESS

  • Vidéo France 3 Région, Feuilleton dans dans le Gers (09/2015)
  • Magazine Terre de Vins, Bonnes adresses pour vos vacances (04/2015)
  • Télématin France 2, Made in France, Marie-Dominique Perrin (10/2014)
  • Travel Channel Chinois, Hélène a cuisiné avec le Chef du Ritz CarlTon de Beijing (02/2014)
  • Vidéo Les Carnets de Julie Andrieu, France 5 (26/10/2013)
  • Chambres d'hôtes et Hôtels d'exception par Marie- Dominique Perrin (05/2014)
  • Vivre en Armagnac Les intérieurs des plus belles demeures viticoles, Geneviève et Daniel Rey (04/2014)
  • Sud-ouest Mag Guide de l'Été, l’Art de Vivre Gascon (06/2014)
  • Sud-Ouest Mag, Guide de l'Été, l’Art de Vivre Gascon (06/2014)

TRIPADVISOR