+33(0)562683835 +33(0)608857869 info@lesbruhasses.fr

The Armagnac distillation weekends at Chateau de Millet in Eauze

Once again, we attended the two Distillation weekends at the Château de Millet. Our hosts were able to taste Hélène’s cuisine on Friday evening at Les Bruhasses and visit the cellars and eat a traditional meals in Millet on Saturday night. The distiilation week-end are fully booked in 2022. Contact us early in 2003 for availibility.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

PRESS

PRESS

  • Valeurs Actuelles, Tour de France des chambres d'hôtes (05/2016)
  • Vidéo France 3 Région, Feuilleton dans dans le Gers (09/2015)
  • Magazine Terre de Vins, Bonnes adresses pour vos vacances (04/2015)
  • Télématin France 2, Made in France, Marie-Dominique Perrin (10/2014)
  • Travel Channel Chinois, Hélène a cuisiné avec le Chef du Ritz CarlTon de Beijing (02/2014)
  • Vidéo Les Carnets de Julie Andrieu, France 5 (26/10/2013)
  • Chambres d'hôtes et Hôtels d'exception par Marie- Dominique Perrin (05/2014)
  • Vivre en Armagnac Les intérieurs des plus belles demeures viticoles, Geneviève et Daniel Rey (04/2014)
  • Sud-ouest Mag Guide de l'Été, l’Art de Vivre Gascon (06/2014)
  • Sud-Ouest Mag, Guide de l'Été, l’Art de Vivre Gascon (06/2014)